Met meer dan 100 jaar ervaring in veetransport kunnen wij wel stellen dat veevervoer in ons bloed zit. Onze vrachtwagens zijn dagelijks onderweg om zowel nationaal als internationaal rundvee te transporteren. Een flexibele en kwaliteitsgerichte houding staat hierbij voorop, maar het dierenwelzijn vinden we minstens zo belangrijk.

Onze chauffeurs zijn gemotiveerde medewerkers die goed met boeren en dieren om kunnen gaan. Met onze klanten hebben we een persoonlijke relatie waarbij we hen zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Een voorbeeld daarvan is de administratieve dienstverlening die onder meer bestaat uit het verzorgen van exportcertificaten.

Onze meest voorkomende transportstromen

Kalveren

  • Opstartbedrijven >> mesterijen
  • Opvangcentra >> mesterijen
  • Mesterijen >> slachthuizen

Runderen

  • Mesterijen >> slachthuizen
  • Melkveehouderij >> slachthuizen
  • Veemarkten >> slachthuizen
  • Startbedrijven >> melkveehouderij

Transport naar slachthuizen

Eén van de belangrijkste transportstromen van Hans Snel BV is het vervoeren van kalveren en runderen van mesterijen, melkveehouderijen en veemarkten naar slachthuizen in zowel binnen- als buitenland.

Transport naar mesterijen

Kalveren vanuit opstartbedrijven of uit opvangcentra in binnen- en buitenland naar Nederlandse mesterijen vervoeren wij.

Verzorgen van in- en export van fok- en melkvee

Dankzij onze jarenlange ervaring met internationaal transport van vee kennen wij de wet- en regelgeving zeer goed. Naast het transport van de dieren kunnen wij u daarom ook helpen met het regelen van de benodigde papieren, zoals bijvoorbeeld de veterinaire certificatie.

Bedrijfsverhuizing

Wanneer u gaat verhuizen naar een nieuwe locatie of wanneer u een veestapel opgekocht heeft, kunnen wij de verhuizing van het vee voor u regelen. We zorgen uiteraard dat de dieren zo weinig mogelijk stress ondervinden tijdens de verhuizing, u heeft het per slot van rekening al druk genoeg tijdens deze periode.

Uw veetransport uit laten voeren door Hans Snel?

We denken graag mee in een passende oplossing voor uw transport.
Bel ons via 0348 471 462 of 06 2244 3463 of stuur een mail naar info@hanssnelbv.nl.